Raadplegingen

De raadplegingen gebeuren steeds op afspraak.

Om een afspraak vast te leggen gebruikt u bij voorkeur de online agenda. Elke werkdag komen om 8u00 nieuwe online afspraken vrij, teneinde acute problematiek te kunnen opvangen.

U kan afspraken ook telefonisch aanvragen via het algemeen nummer 02/270.20.16 en dit elke werkdag van 8u00 tot 18u00.

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, voorzien wij een consultatie per persoon en per probleem. Indien u veel verschillende problemen wil bespreken, of met verschillende personen wil langskomen, dan maakt u ook meerdere afspraken zodat we elke persoon en probleem de aandacht kunnen geven dat het verdient.

Huisbezoeken

Wij vragen om zoveel mogelijk zelf naar de raadpleging te komen. We hebben hier immers meer mogelijkheden om u goed te helpen. Huisbezoeken zijn voorbehouden voor ernstig zieke patiënten of mensen die zich op geen enkele manier kunnen verplaatsen. Een exact tijdstip voor een huisbezoek kan niet altijd meegedeeld worden.

Een huisbezoek aanvragen gebeurt steeds telefonisch op het nummer 02 270 20 16, bij voorkeur voor 10u.

Opgelet, huisbezoeken zijn enkel mogelijk binnen de gemeente Meise of indien het adres binnen 3km van de praktijk gelegen is.

Wachtdienst

Voor medische problemen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag, kan u buiten de openingsuren van de praktijk beroep doen op de wachtdienst. Deze is georganiseerd van maandag tot vrijdag tussen 18u00 en 8u00 en in het weekend.

De wachtdienst kan je bereiken op het telefoonnummer 1733.