Nieuwe patiënten

Wij hanteren momenteel een strikte patiëntenstop, aangezien Sylvie Geurts binnenkort stopt als huisarts en we geen vervanging hebben voor haar...

Een afspraak maken gebeurt bij voorkeur online, maar kan ook telefonisch via +32 (0)2 270 20 16 als u geen vrije momenten terugvindt in de online agenda. Om via telefoon een afspraak te maken, belt u liefst voor 10:30.

Gelieve er rekening mee te houden dat wij ongeveer een kwartier per consultatie rekenen. Indien u veel verschillende problemen wil bespreken, of met verschillende personen wil langskomen, dan maakt u ook meerdere afspraken zodat we elke persoon en probleem de aandacht kunnen geven dat het verdient.

Wij vragen om zoveel mogelijk zelf naar de raadpleging te komen. We hebben hier immers meer mogelijkheden om u goed te helpen. Huisbezoeken zijn voorbehouden voor ernstig zieke patiënten of mensen die zich op geen enkele manier kunnen verplaatsen. Een exact tijdstip voor een huisbezoek kan niet altijd meegedeeld worden. Een huisbezoek aanvragen gebeurt steeds telefonisch op het nummer 02 270 20 16, bij voorkeur voor 10u.

Om praktische redenen voeren wij vanaf heden geen huisbezoeken meer uit buiten een straal van 3km ten opzichte van de ligging onze praktijk. U blijft uiteraard welkom op de raapleging indien u buiten deze radius woont.